Hoe werkt het?

Ik kom op verzoek vrijblijvend bij u langs, we hebben telefonisch contact, ik ontvang via de mail uw vakantiewensen of u vult het onafhankelijke reisvoorstel aanvraag formulier in. Ik kom graag in overleg langs om de vakantiewensen te bespreken, zodat alles duidelijk en helder is. Ik ga voor u op zoek naar het beste en juiste aanbod en maak gebruik van een groot assortiment reisaanbieders (alle bekende Nederlandse en enkele buitenlandse) die zijn aangesloten bij Reiscreaties, lid van het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kwaliteit, onafhankelijkheid en service staat bij mij voorop!

Ik koppel vervolgens het aanbod wat ik heb gevonden aan u terug zodat we samen de beste vakantie voor u uit kunnen zoeken. Dit kan bij u thuis, per mail of telefonisch. Aan u de keuze! De reisbescheiden kom ik desgewenst persoonlijk bij u thuis langs brengen. En voor al deze extra services betaalt u niets extra! Gemak dient de mens.

Vakantie gevonden op internet?

Als u zelf al een vakantie heeft gevonden op internet kan ik altijd nog een prijsvergelijking voor u maken en de voorwaarden controleren. Veelal kan ik de door u gevonden reis voor dezelfde prijs of zelfs lager aanbieden, of u misschien wel een betere vakantiedeal aanbieden. Mail mij vrijblijvend de gevonden reisgegevens door en u ontvangt de beste prijs, beste voorwaarden voor de gevonden vakantie of wellicht een betere vakantiedeal. Zo heeft u meer service en garanties voor dezelfde prijs!

Uw Vakantie Aanvraag

Alle soorten reizen mogelijk via mijn verschillende websites

Via de website www.scenictravel.nl kunt u op zoek gaan naar alle soorten reizen en een aanvraag doen voor een op maat vakantie of andere gewenste vakantiemogelijkheid.

Via de website www.paardrijvakanties.nl zal ik vanaf 2018 verschillende soorten paardrijvakanties over de gehele wereld gaan aanbieden. Hou deze website in de gaten als u geïnteresseerd bent in een paardrijvakantie.

Via de website www.populaire-safaris.nl kan ik verschillende safaris als individuele- of als groepsreis aanbieden in landen als Zuid-Afrika, Zambia, Namibië, Kenia, Botswana, Swaziland, Tanzania, Zimbabwe en Malawi. Veel op maat zodat uw wensen in deze reizen opgenomen kunnen worden. 

Via de website www.populaire-rondreizen.nl kan ik vele (op maat) rondreizen in vele landen in de wereld aanbieden. Een rondreis geheel opgezet en aangepast aan uw wensen.  

Via de website www.populaire-golfreizen.nl kan ik verschillende soorten golfvakanties aanbieden, individuele- en groeps golfvakanties, op maat golfreizen wereldwijd, begeleide golf (rond) reizen, golfvakanties met eigen golfpro en clinicmogelijkheden.

SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

ReisCreaties is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. De aangeboden reizen vallen onder de garanties. Een geruststellende gedachte heden ten dage, een reden en vereiste om zonder zorgen op vakantie te gaan.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe vakantiemogelijkheden dan raad ik u aan om u in te schrijven voor de nieuwsbrief op www.scenictravel.nl.